EM-kisat 2016: Portugali on uusi euroopan mestari

Marie   July 12, 2016   Comments Off on EM-kisat 2016: Portugali on uusi euroopan mestari

Portugali on uusi euroopan mestariNyt on reilu kuukausi takana huikeaa jalkapalloa EM-kisojen muodossa ja mitkä kisat olikaan. Portugal pelasi loppujen lopuksi monen mutkan kautta itsensä mestariksi kukistettuaan ennakkosuosikin Ranskan finaalissa.

Mitä tämä siis tarkoittaa meille uhkapelureille? Monet eivät varmasti uskoneet Portugalin voittoon, ja pakko myöntää että en itsekkään tähän pommiin uskonut. Silti onnistuin jäämään hieman voitolle EM-kisojen veikkauksesta. Löin parin eri maan voitosta vetoa kun kertoimet olivat sen verran korkeita ja Portugali toi itselleni 25 kertaisena rahat takaisin. Löin kyllä myös Ranskan ja Saksan voitosta rahat pöytään, mutta onnekseni Portugal looulta voitti.

Sekä Saksan että Ranskan voitoista olisi rahat tulleet takaisin 4.5 kertaisesti, joten Portugalin huikea turnaus koituikin omalla kohdallani erittäin onnekkaaksi ja tervettulleeksi:

Panokset:

Saksa: 100€

Ranska: 100€

Portugali: 100€

Portugalin voitto: 100€ X 25 = 2500€

Panokset yhteensä: 300€

Voittoa: 2500€ – 300€ = 2200€


Maalikuningas

Maalikuninkuuden voittajaksi veikkasin Thomas Mülleria, ja tätä ei varmasti tarvitse lisää tässä puida. Veto meni aivan käteen. Eipäs tuossa mitään. Onneksi panoksena oli vaivaiset 10€, joten kokonaisuudessaan olen edelleen kisoista reilusti voitolla.

EM-kisojen 2016 maalikuninkaaksi nousi lopulta todella hyvät kisat vetänyt Antoine Griezmann. Ja voitto tuli ylivoimaiseen tyyliin. Griezmann paukutti 6 maalia joka on 3 maalia enemmän kuin toiseksi tulleella Ronaldolla. Tällä osumamäärällä Griezmann voitti siis parhaan pelaajan palkinnon vaikka finaalikaan ei hänen ja ranskan osalta mennyt oikein nappiin.


Mitä seuraavaksi?

Uhkapelaaja ei kauan jää odottelemaan uusia koitoksia vaan nyt aloitetaan jo Rion Olympialaisten analysointia. Pelattavaa löytyy roppakaupalla ja tarjolla on myös paljon uusia lajeja. Rahapelaajan näkökulmasta esimerkiksi golf tulee olemaan eirtyisen mielenkiintoinen olympialaji, sillä monet huiput ovat jäämässä pois Zika-viryksen pelossa.

Tarjolla on taas meille jalkapallon ja vedonlyönnin ystäville huikea jalkapallo turnaus ja tulemme varmasti näkemään paljon ånuoria lupauksia. Etenkin sen takia että monella tähtipelaajalla on takana pitkä kausi jo ennen EM-kisoja. Monet jättävät varmasti olympialaiset väliin.

Myös muut rahapelit kiinnostavat kirjoittajaa nyt kun on hetken tauko urheulusarjoissa. EM-kisojen aikana esimerkiksi NetEnt on julkaissut monta uutta kolikkopeliä ja lähdenkin tästä heti kokeilemaan onneani.


 

Mitä jäi käteen?

En ole vielä tehnyt täyttä laskelmaa EM-kisojen veikkausvoitoista, mutta selkeästi tein selkeästi yli 2000€ voittoa. Tässä valossa kista olivat todella hyvät, mutta pakko myyöntää, että Portugalin ehkä epätodennäköinen ja hieman onnekaskin voitto, toi kassaan reilusti enemmän voittoa kuin olisin voinnut odottaa. Mutta joskus näin :)